sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Suosikkikuvani II

Tein viime vuonna Valokuvausviikon yhteydessä postauksen, jossa esittelin itse ottamistani kuvista suosikkejani. Nyt ajattelin ensin, että teen samanlaisen postauksen uudestaan vähän päivitettynä, mutta kun kävin kansioita läpi, postauksen idea muuttui vähän. En voi varmasti sanoa, mutta veikkaisin, että jokaiselle kuvaajalle muodostuu joka kuvausreissusta kuvaamisen ja kuvankäsittelyn aikana melkoisen hyvä käsitys sen reissun kuvista. Samalla tulee myös muutama sellainen kuva, josta itse erityisesti pitää. Jos menen esimerkiksi koneellani Miljoona hevosen kansioon etsimään kuvituskuvaa jollekkin postaukselle, automaattisesti tiedän mistä kohtaa löytyy ainakin sen yksi hyvä kuva, jota voi käyttää. Kuulostaako tutulta?

Nämä alla olevat kuvat ovat esimerkkejä juuri sellaisista. Kävin läpi jokaisen kuvausreissukansion vähän yli puolen vuoden ajalta ja nämä kuvat ovat sellaisia, jotka nousevat niistä mieleen. Samantyyppiset vakiokuvat on myös muissa kansioissa, kun niissä joiden kuvat olen itse ottanut. Joskus jos selaan kansiot läpi etsien muitakin hyviä kuvia, kun ne jotka valitsen aina, saatan löytää uusia suosikkeja.

Viime kesän ratsastusleiriAlavuden kenttäkilpailut elokuussa
Seinäjoen ravit elokuussa
Miljoona hevonen


Siirilän tallikisat syyskuussa


Ylistaron estekisat syyskuussa


LaRatin estekisat lokakuussa

Panda joulukuussaRasse ja Zindi tammikuussaTampereen hevosmessut


2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä upeita kuvia! Etenkin mieleen jäi jostain syystä tuo siirilän tallikisojen toinen kuva(noista jaloista) :D Itse tykkään juuri samantyylisistä ja käytän niitä hyvinkin usein kuvituskuvina! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mun on aina pakko ottaa lähikuvia ja niitä sitten tulee käytettyä jonkin verran :D

      Poista