sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

#88 Tampereen hevosmessut 2015

Varmasti monella pursuaa jo korvista ulos messupostauksia, kun kaikki niitä jo ensimmäisen messupäivän jälkeen kirjoittavat. Toivottavasti kestätte vielä yhden, katsokaa ainakin kuvat ja video. Yritin tehdä tällä kertaa vähän paremman videon, mutta unohdin kuvata kauheasti mitään, paitsi sitten ohjelmanumeroita. Postaus on aika lailla kuvapainotteinen, koska päivä meni ohjelmaa katsellessa ja vähän kierrellessä.

Aamulla herätys oli kuudelta, sillä LaRatin bussi lähti kaupungilta jo 7.00. Matkaan päästiin vähän sen jälkeen ja tähdättiin Tampereelle ennen kenttäklinikkaa, johon sitten ehdittiinkin juuri sopivasti muutamaa minuuttia ennen. Kamera (tai objektiivi) ei oikein pysynyt ratsukoiden perässä ja hyviä kuvia tuli ihan muutama. Todella mielenkiintoinen klinikka Elmo Jankarin ja Sanna Siltakorven pitämämä, josta jäi jotain mieleenkin.


Päivän aikana katsottiin oikeastaan kaikki ohjelma pääkentällä ja väleissä käytiin kiertelemässä. Tarkoitukseni oli ostaa uusi takki, mutta en sitten löytänyt mitään. Ainut ohjelma, jota ei katsottu oli Joensuun kuninkuusravien esittäytyminen, koska käytiin sen aikana syömässä. Päivä kului nopeasti ja parhaiten mieleen jäivät Rotuesittelyn friisiläinen, vuonohevonen ja shire sekä myös islanninhevosten oma ohjelmaanumero, josta varsinkin yhden issikan passipätkä ulos asti, jotta ehtisi saada ennemmän vauhtia.
Kahdesta esteluokasta kuvia löytyy enemmän kuvia galleriasta. Myös muutama muu kuva päivältä löytyy.

Illalla lähdettiin noin kymmenen minuutia ennen Rohan tallin turnajaishown loppumista bussille päin ja kotiin ennen puoli kahdeksaa. Kotimatka meni nopeasti ja ennen kymmentä bussi saapui määränpäähänsä. Todella mukava päivä takana, meni niin nopeasti, että olisi ollut kiva olla myös sunnuntai. Jotenkin pelkästään lauantaina en ehtinyt katsella kaikkia myyntikojuja läpi ja tuntui niin lyhyeltä olla vain yksi päivä. Kahtena edellisenä vuonna olen myös ollut molempina päivinä, joten saattaa johtua osaksi myös siitä. Ehkä ensi vuonna sitten.

Olitteko te messuilla?

10 kommenttia:

 1. Hei! Sulta löytyy vissiin kuvia vuoniksen rotu esittelystä ja western meet dressage? Pystyisitkö lähettämään niitä mulle? Menisi suoraan ratsastajille? :)

  s.posti: santtu42@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoniksesta löytyy muistaakseni vaan toisesta kaksi kuvaa, aidalla seisovien takaa oli vähän hankala kuvata. Western meet dressagesta on muutama kymmenen. Koneeni on nyt rikki, joten laitan viestiä jos/kun se saadaan korjattua ja saan kuvat käsiini. :)

   Poista
  2. olisiko tästä postauksesta tai tuolta sun kuvien nettisivulta voinut kopioida tuon vuoniskuvan? :)

   Poista
  3. Voi kyllä. Ihan tästäkin jos haluaa kuvan ilman vesileimaa, mutta jos julkaisee jossain niin mieluummin vesileimallinen galleriasta :)

   Poista
 2. Todella hienoja kuvia ja kiva video! Itsekin olin tuolloin lauantaina :)

  VastaaPoista
 3. Moi, satuitko yhtään kuvaamaan suokkien esitystä? Jos sattuu Arvonherrasta olemaan kuvia niin saa lähettää! :)
  jolanda.arela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tänään aiemmin blogissasi ja ajattelin kuvia laittaa. Muistaakseni kaksi tai kolme löytyy. :) Koneen näytönohjain on nyt rikki, joten katsotaan saanko kuvia laitettua jos se saadaan korjattua.

   Poista
 4. Voiku kivoja kuvia! Harmittaa kun ei törmättykään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olis ollu kiva nähdä pitkästä aikaa!

   Poista