torstai 26. helmikuuta 2015

#66 Linkkaa blogisi!


Ajattelin nyt sitten tehdä myös Linkkaa blogisi postauksen. Mitään kriteereitä linkattaville blogeille ei ole, mutta aikaa on 5.3.2015 asti! Esittelen blogeista viisi parasta bannerin tai jonkin muun kuvan kanssa, kun olen käynyt kaikki läpi! Kaikki vaan linkkailemaan!

26 kommenttia:

 1. welifedream.blogspot.fi

  14-vuotiaan tytön heppa/lifestyleblogi. Tällä hetkellä blogin päätähtinä toimii kaksi lämminveristä, joista toisella ajetaan vielä satunnaisesti ja toinen on jo ex-ravuri.

  VastaaPoista
 2. Blogi kertoo seinäjokelaisen 13 vuotiaan tytön elämästä yhtenä ratsastuskoululaisena sekä kouluvalmentajan oppilaana!

  VastaaPoista
 3. Blogissa kerron elämästäni ylläpitohevoseni, 12-vuotiaan lämppäriruunan kanssa!
  http://alinajajallu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Täyttä laukkaa eteenpäin -blogi kertoo kohta 15-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta ratsastuskoulussa. Mukana blogissa seikkailee ratsastuskoulun hevostet. Postauksissa on melkein aina laadukkaita ja uusia kuvia. Tervetuloa tutustumaan!

  www.tayttalaukkaaeteenpain.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. http://kirjavankainalossa.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 6. www.hippuja.blogspot.fi

  14-vuotiaan hevosenomistajan blogi, jossa kerron treeneistä, kisoista ja muista puuhailuista hevosten kanssa

  VastaaPoista
 7. http://lamminverinenunelma.blogspot.fi

  Kohta 17-vuotiaan tytön blogi jossa päätähtinä kaksi omaa lämppäriä. Tällä hetkellä blogi seuraa kisahevosen paluuta sairaslomalta takaisin treeniin ja kilpakentille.

  VastaaPoista
 8. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi
  I dressyrsadeln -blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja uuden hevosystävän, 7-vuotiaan kouluhevosen Divan, treeneistä. Yhteistyö lähti käyntiin vuoden 2014 lopussa, ja tavoitteena olisi kisakentät kaudella 2015. Nuoren, tavoitteellisen kouluratsukon arjesta kertova blogi on täynnä piristäviä ja tuoreita kuvia! Postauksia saattaa tulla myös ruotsiksi.

  VastaaPoista
 9. http://tmired.blogspot.fi
  Blogi kertoo seinäjokelaisen 15v tytön arjesta, treenailusta ja tavoitteista oman suokkipojan kanssa. Blogissa esiintyy myös koirani ja lisähaastetta kaiken keskelle tuo oma talli jossa riittää hommia:)

  VastaaPoista
 10. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

  VastaaPoista
 11. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Treenaan tämän kesän Special Olympics kesämaailman kisoihin Los Angelsissa.

  VastaaPoista
 12. http://juttashorselife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.com/

  20v nuoren naisen ja lellilapsilämppärin elelyä ja ihmettelyä. Monipuolista harrastelua, asiaa ja asianviertä. Etenkin viimeisintä.

  VastaaPoista
 14. http://unelmistatotta-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. http://peilini-takana.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö höpöttää yleisesti arjestaan kera hyvälaatuisten kuvien ja monipuolisen tekstin. Varsinainen hevosblogi tämä ei ole, vaan ennemminkin lifestyle-tyylinen, mutta ratsastus kuuluu harrastuksiini. Postaukset vaihtelevat pinnallisista ostosten esittelystä syvällisiin mielipideteksteihin, joten jokaiselle pitäisi löytyä jotain!

  VastaaPoista
 16. Blogi kertoo 17 vuotiaan lukiolaisen arjesta sekä mielipiteistä! :)
  Amiinvited.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. http://hallamaire.blogspot.fi

  Entisen koulutuupparinmatka kohti kenttäkisoja Rasant-konkarilla. Ratsuina 2*kenttätammasta 4vuotiaaseen andalusiaoriin. Sekä tietenkin elämäni hevonen, kimo Halla ❤

  VastaaPoista
 18. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla Tähtiin- blogi kertoo 20-vuotiaan shetlanninponi ori Orionin ja 4-vuotiaan minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista reellä ajeluista esteisiin, eli tylsää ei näiden nelijalkaisten ystävysten seurassa tule!

  VastaaPoista
 19. http://riding-mylifestyle.blogspot.fi/

  Ei oikotietä... Onneen on 13-vuotiaan kirjoittama blogi, joka sisältää tunti-, valmennus- ja kilpailupostauksia kuvilla ja videoilla maustettuna. Päätähtenä toimii 11-vuotias sekarotuinen eläin, jonka kanssa kilpailen ja valmentaudun. :)

  VastaaPoista
 20. http://peppivaltonen.blogspot.fi/

  Blogi 16-vuotiaan elämästä, ala- ja ylämäistä, maasta taivaaseen ja pinnallisesta pinnanalaiseen. Ihan kaikke mun elämästä.

  VastaaPoista
 21. Haaveita hevosista

  Blogia kirjoittaa tammikuussa 12-vuotta täyttänyt heppatyttö Loimaalta. Blogiin kirjoitan rakkaasta harrastuksestani, hevosista. Käyn tallilla ainakin maanantaisin koulu- ja lauantaisin estetunnilla. Aika usein olen myös sunnuntaisin tai jonakin muuna päivänä tallilla. Omaa/yp/vuokrahevosta ei ole, mutta useimmiten blogissa seikkailee suokkiruuna Tapsa, jolla treenailen lähinnä estepuolella.

  VastaaPoista
 22. http://ankanblogiiii.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee bloggaamiseen palannut melkein 15-vuotias tyttö Helsingistä. Blogissa kuulee ratsastuskoululla ratsastamisesta ja välillä myös hoito- ja tuutorointipäivistä. Blogin päätähti on 1999 syntynyt risteytysponiruuna, jota olen hoitanut lähes 3 vuotta. Vuokrahevonenkin löytyy, mutta siitä lisää blogin puolella myöhemmin :)

  VastaaPoista
 23. Tää on vähän myöhässä mutta jos vielä ehtii mukaan :)

  http://lifeascinderella.blogspot.fi/

  19-vuotias, lukiossa opiskeleva nuori naisen alku, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito, ratsastus sekä matkustelu!

  VastaaPoista
 24. http://taikajohanna.blospot.fi/
  Tai tällä nimellä Taikan kepparitalli=)

  VastaaPoista