perjantai 10. huhtikuuta 2015

#87 Pitkästä aikaa Faben selässä - GoPro

Tuntilistaan oli pitkästä aikaa kirjoitettu Fab nimeni perään. Oli mukava päästä taas hyppäämään ruunalla, ja menikin todella hyvin. Fabe oli mukavasti kuorruttanut itsensä kurakerroksella tarhassa, joten sen harjaamiseen sai kulumaan aikaa. Kypäräkamerani suostui toimimaan tällä kertaa, joten postauksesta löytyy kaksi videota.Raviverkan jälkeen laukattiin keskiympyrällä. Fabe oli vähän hidas, mutta laukka lähti pyörimään paremmin kun pari kierrosta laukattiin. Esteistunta oli vähän hukassa ja helpompi olisis ollut vaan istua tiukasti satulassa.

Hypättiin lopuksi rataa, mutta sitä ennen mentiin sen osia ja pidennettiin rataa este tai pari kerrallaan. Aluksi hypättiin yksittäistä ristikkoa pitkän linjan päässä. Sitä ennen tehtiin linjalla voltti, jonka aikana laukannosto. Hypättiin este muistaakseni kahdesti ristikkona ja kerran pystynä. Ristikkohypyt onnistuivat, mutta pystylle hyppy tuli pohjaan, kun jäin itse jarruttelemaan näkemättä paikkaa. Seuraavaksi tultiin kaksi ristikkoa ymypyrällä, olikohan väli 4 vai 5 laukkaa. Tultiin molemmista suunnista muutaman kerran ja se sujui aika hyvin, kunhan muistin ohjata tarpeeksi ajoissa.Videolla ei näy kun kaksi rataa tämän jälkeen, mutta tässä välissä hypäättiin yksi vähän lyhyempi. Ensin oikeassa kierroksessa ympyrä ja sen jälkeen okseri. Okserille ensimmäinen hyppy lähti vähän kaukaa, mutta uskalsin kerrankin ratsastaa eteen huonon paikan tullessa, enkä jäänyt kiinni ohjaan.
     Seuraavalla kierroksella lisättiin kaareva linja, jonka ensimmäinen este oli ihan ensimmäisenä hyppäämämme este, mutta toisestas suunnasta. Toinen este oli ympyrätehtävän ensimmäinen. Se oli nostettu pystyksi. Rata meni muuten hyvin, mutta okserilla Fabe tuli oikeaan reunaan. Tultiin näin kaksi kertaa, jotka molemmat näkyvät videolla. Kaarevalle linjalla sain hyvät askeleet molemmilla kierroksilla.
      Viimeinen rata oli muuten sama, mutta perään lisättiin vielä kahden esteen ympyrä. Tämä rata näkyy kypäräkamera -videolla. Radasta en muista mitään muuta kuin, että olin tyytyväinen joten oletan, että se meni hyvin.


Anteeksi hiukan sekava teksti, toivottavasti videot ja kuvat paikkaavat sen. Huomenna lähden aamulla Hevosmessuille ja sieltä tulossa postausta sunnuntaina tai alkuviikosta. :)
Kummasta videosta tykkäsitte enemmän?

2 kommenttia:

  1. Se pysty jolle tulitte pohjaan niin katsoit puomia et eteen ;) Mulla ihan sama ongelma, toki nykyään kun esteet menee kasikympistä ylöspäin ja erityisesti pystyt joita jään katsomaan, ärsyttävää :D Kivat videot ja hyvä postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä katse jää välillä puomiin kiinni, mutta kyllä sen sitten tajuaa ja muistaa kun joku vaan sanoo :D

      Poista