maanantai 3. marraskuuta 2014

#15 Lokakuun kootut ja uusi ulkoasu

Moi taas!

Nyt on vuorossa Lokakuun kootut! Muillakin bloggaajilla on tämän tyyppisellä postauksilla varmaan sama nimi, mutta en keksinyt mitään muuta ja tajusin, että se on varmasti käytetty, en ole siis suoraan matkinut keltään.
Nämä postaukset sisältävät tällä hetkellä: Kuukauden kysymys, Kuukauden mieleenpainuvin tapahtuma, Kuukauden suosikki, joka voi olla ihan mikä tahansa ja Jotain seuraavasta kuukaudesta


Lokakuun kysymykseen tuli muutama vastaus ja se kuuluun näin: "Mitä pidät blogin ulkoasusta?" Aika perinteinen, ensimmäinen kysymys, mutta tästä lähtien kysymykset ovat vähän eri tyylisiä.
Vastukset menivät näin kutakuinkin näin.:
10-9 Täydellinen!     4 vastausta
7-8 Tosi kiva            2 vastausta
5-6 Ihan ok.              1 vastaus
4 Ruma                     0 vastausta

Marraskuun kysymys, jossa kysytään lempihevosrotua, on nyt tullut ja laitan siitä vielä kuvan tähän, löydät sen sivupalkista. Huomaa, että voit valita useista vaihtoehtoja. Ensi kuussa laitan tästä ja uudesta kysymyksestä molemmista kuvan, mutta nyt en muistanut.


Lokakuun lopussa olin Horse Showssa ja edellinen postaus kertookin siitä. Se on aika lailla varmasti mieleenpainuvin tapahtuma viime kuulta. Ehdottomasti paras hevostapahtuma missä olen ollut ja menen varmasti ensi vuonnakin ja useammaksi päiväksi.


Kuukauden suosikki on ehdottomasti uusi Spooksin toppa/untuvaliivi, joka mun piti esitellä yhdessä postauksessa, mutta se on jäänyt vähän kesken. Ehkä saan aikaiseksi kuitenkin julkaista sen tässä joku päivä. Tuota ei haluaisi edes ottaa pois päältä, kun on niin lämmin ja istuva. Spooks on kyllä tosi kiva merkki myös ulkonäöltä ja hintakaan ei ole kovin suolainen verrattuna muihin merkkeihin. Tällä oli hintaa muistaakseni n. 125€.


Tässä kuussa on Talent-porukan kanssa viikonloppuleiri ja tunnit jatkuvat ihan normaalisti. Lähiaikoina tulossa kolme postausta, joita kaikkia olen jo aloittanut.

Tässä lopuksi piakisesti vielä mainitsen, eli tein tosiaan taas uuden ulkoasun, kun kyllästyin vanhaan. Tosi tympeää tehdä vanhoista kuvista, kun uusia ei ole, mutta minkäs teet. Tämä on todennäköisesti väliaikainen.


~jossu

Onko teillä ideoita mitä muuta kuukauden koottuihin voisi laittaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti