sunnuntai 2. marraskuuta 2014

#14 Kahden ruusukkeen kisat

Moikka!

Meidän tallilla oli eilen tallikoulukisat, joihin osallistuin Fabella. Faben löydät sen omalta sivulta, jossa siitä on pieni esittely. Menin ensimmäistä kertaa Aikuisratsastusmerkin, kun viime vuonna menin Hevoshullu-luokan, joka on huomattavasti helpompi. Jotain kehitystä on ilmeisesti tapahtunut! Hevoshullu-luokassa ei ollut tarpeeksi osallistujia, joten mentiin Talent-porukan (minä, Roosa ja kaksi muuta) kanssa myös sen vaikein taso. 

Vähän harmittaa, kun tämän parempia kuvia ei ole
Muita kuvia tosiaan ei ole, joten postaus on kuvitettu lähes kokonaan kisapäivänä Roosasta ja Röllistä ottamillani kuvilla
Kuulin perjantai-iltana, että pitäisi mennä toinenkin rata, joten aikaa opetella ei kyllä todellakaan ollut yhtään liikaa. Ajattelin Hevoshullu-luokkaa oikeastaan verryttelynä siihen vaikeampaan luokkaan, toki oli ennen sitäkin verrytellyt. En ratsastanut ehkä niin huolellisesti, kun mitä Aikuisratsastusmerkin.

Rata meni ihan kivasti, tasainen, eikä mitään suurempia isoja virheitä ollut. Alkutervehdys tuli vähän linjan sivuun. Jokaisesta kohdasta ei saanut erikseen pisteitä vaan paperissa oli 5 eri kohtaa kuten tiet ja tehtävien suorittaminen. Kehuja tuli laukkaosuudesta ja teistä, mutta Fabe oli paikoin vähän hidas pohkeelle,

Palkintojenjako ensimmäisestä luokasta oli juuri kun olin verryttelemässä Fabea toiseen luokkaan. Yllättäen sain ruusukkeen ja 3. sija.


Toinen rata meni omasta mielestäni aika hyvin. Sain numeroita 6-7,5. Yhdellä voltilla panikoin jo mielessä vähän, kun ei ollut mitään käsitystä mitä seuraavaksi pitää tehdä. Alkoi jo käydä mielessä, että mitä teen jos en muista seuraavaa juttua. Onneksi kuitenkin sain päähäni seuraavan kohdan radasta. Kumma kyllä juuri siitä voltista sain radan parhaat pisteet. 
     Tämä oli ensimmäinen menemäni rata, jossa oli pohkeenväistöä. Verkassa Fabe väisti vasemmalle tosi hyvin, oikealle vähän huonommin. Radalla en saanut sitä niin hyvin väistämään, mutta pisteet 6 ja 6,5 tuli.

Oikeastaan aika hyvä rata kokonaisuudessaan pisteillä 161/250 prosentein 64,40%. Voittohan sieltä napsahti. :) En osannut kuvitella voittavani, sillä luokassa oli monta sellaista ratsastajaa, joiden ajattelin pärjäävän paljon paremmin.
Päivän saldo 3 ja 1.sija ja kaksi ruusuketta. Seuraavat kisat on 5.12 estekisojen muodossa. En malta odottaa, mutta siinä välissä ehtii olla vielä talentin viikonloppuleiri.

~jossu

Onko teillä ollut kisoja tällä kaudella? Miten olette pärjänneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti