keskiviikko 5. marraskuuta 2014

#17 Uusia juttuja

Moikka!
Oon tässä viime aikoina ostanut ja saanut pari uutta juttua ja esittelen ne nyt tässä postauksessa.

Uusin ja paras ensin, eli ostettiin tummansininen Spooksin toppaliivi, kun vanhasta meni vetoketju rikki ja sen täytteet paakkuuntuivat inhottavasti. Pari kertaa olen tuo päällä ratsastanut ja on kyllä niin ihana päällä. Todella lämmin. Korkean kauluksen ansiosta ei kovemmallaakaan tuulella tule kylmä.
Hööksistä ostettiin ja maksoi 125€.


Sitten käytiin tässä joku viikonloppu kavereitten kanssa kaupungilla ja ostin kännykkään uudet seeprakuvioiset kuoret Glitteristä. Maksoi n. 10€. Mietin ensin kauan, että ostanko, mutta tuo pinta on jotain karvaa ja söpötkin mun mielestä, joten päädyin sitten ostamaan. Mun puhelin on siis iPhone 4s.


Samalta reissulta H&M:stä kaksi collegepaitaa. Käytän nykyään tosi paljon tollasia paitoja, en melkein muita paitoja käytäkkään. :D
    Ensimmäisenä ihan perusmusta paita, jossa ylhäällä Brooklyn-teksti. Hinta oli 10€. Tosta tuli heti mun lempipaita, musta on kiva väri vaatteissa.
    Ja toinen vaalea paita, jossa on tummansinen teksti. Taisi maksaa 25€.
Tilattiin aika kauan sitten Miniintheboxista kuoret ja 3m pitkä laturi. Kesti kauan, ennen kuin ne tuli, koska otettiin ilmainen toimitus ja se oli pidempikestoinen.
     Tuo laturinjohdo maksoi ehkä jotain 4€ ja kuoret saman verran. Laturin pää oli 1€. Yhteensä vähän päälle 9€, eli ei mitenkään kovin kallista, kun ne seeprakuoret maksoivat enemmän kuin nämä kaikki yhteensä. Noi kuoret on tosi kivat ja vähän erilaiset kun mun muut kuoret, jotka ei oo läpinäkyviä ja ne on tasapintaisia, eli niissä ei ole mitään kolmiuloitteisia koristeita.  Laturikin on ihana kun on noin pitkä, kun iPhonen normaali laturi on tosi lyhyt.

Näistä on jo näköjään lähtenyt pari timanttia irtikin.


En ottanut koko laturista kuvaa, kun on niin pitkä niin ptin vain molemmista päistä.

Olen sunnitellut ja toteuttanut hetken aikaa yhtä mielipide/asiateksti postausta, mutta aion tehdä siihen videon, joka on vielä vähän kesken.

~jossu

Mikä puhelin teillä on?

2 kommenttia:

 1. Tuo toppaliivi olis kyllä kiva! :D Muutenkin kivoja ostoksia oot löytänyt, toi laturi on kivan värinen! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Ajattelin ottaa vähän eri värisen laturin kun yleensä menen sillä normaalilla valkoisella.

   Poista