sunnuntai 9. marraskuuta 2014

#19 Epäonnistunut kavalettitunti

Moi!

Pitkästä aikaa meni taas huonosti tunnilla perjantaina. Nyt on ollut paljon sellaisia tunteja, että on mennyt suht hyvin. Nyt kuitenkin ratsastin _todella_ huonosti. Ensi viikolla ei olekaan tuntia, kun menään Talent-porukan kanssa viikonloppuleirille toiselle tallille. Riippuen siitä saanko sieltä kuvia ja videota, kirjoitan varmaan jonkinlaista potausta.

Perjantaina tosiaan tunnilla ei mennyt kovin hyvin. Verkassa Fabe liikkui oikein mukavasti, tällä siis tarkoitan vaan sitä, että reippaasti. Mulla on paha tapa ratsastaa vähän ehkä liian pitkällä ohjalla. Mun mielestä jotenkin mukavampi ja helpompi mennä niin. Pitäisi varmaan muistaa lyhentää ohjaa jatkossa, kun videolta ohjat roikkuu ihan miten sattuu..
     Mentiin viittä puomia ja myöhemmin kavalettia vähän pääty-ympyrää pienemmällä ympyrällä. Puomit meni aluksi ihan hyvin ravissa ja laukassakin. Kolme niistä nostettiin vähitellen kavaleteiksi ja sitten mokasin aivan täysin. Fabe otti ennen ensimmäistä kavalettia yhden ylimääräisen askeleen ja minä lähdin liian aikaisin mukaan. Rytmi katosi kokonaan ja se sarja oli varmaan aika kamalan näköistä katsottavaa. Sen jälkeen paikka ei enää sopinut ollenkaan ja tein vielä itse kaikki mahdolliset virheet. Fabe kun alkoi vielä lisäksi tuijottelemaan päätyä ja kiihdytti vielä vauhtia niin, että koko hommasta ei meinnannut tulla mitään. Videolta ei näy ollenkaan epäonnistunutta kertaa, kun äiti ei sitä kuvannut, eikä myöskään ottanut yhtään kuvia, joten tässä postauksessa on vain pelkkä video.

Ratsastin ehkä huonoiten mitä olen tällä kaudella ratsastanut ja en kyllä ole yhtään tyytyväinen. Heppa oli hieno, mutta mokasin itse kaiken. No ensi viikonlopun leirin yhdellä koulu- ja neljällä estetunnilla korjataan sitten virheet ja ratsastan täysillä enkä jää matkustamaan. :)

Pari viimeistä pätkää on kuvattu kännykällä, kun kamerasta loppui akku, koska unohdin ladata akun..


~jossu

Miten teillä on mennyt ratsastukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti