perjantai 28. marraskuuta 2014

#29 I wish...

Moi!

Joulu alkaa jo lähestyä ja pian saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun! Mun mielestä ei voi olla liian vanha joulukalenterille, koska kyllähän se kuuluu joulukuuhun ja joulun odotukseen saada avata joka päivä luukku ja syödä sieltä tuleva suklaa.. Varsinkin jos sattuu rakastamaan suklaata.

Nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen, eli mun joululahjatoiveisiin. Pitkästä aikaa vähän enemmän lifestyle -tyyppistä postausta, kun blogi on viime aikoina keskittynyt hevosiin. Otsikko on ensimmäistä kertaa englannin kielinen, en aio ottaa tavaksi, mutta tuo kuulosti kivalta.

Hetki sitten, mietin vielä, että mitähän ihmettä toivoisi lahjaksi. Jotenkin kummasti niitä toiveita vaan alkaa kertymään kun joulua lähestytään.Ensimmäisenä parit erilaiset ratsastushousut. Molemmat Hööksiltä. En molempia haluasi, mutta jommat kummat noista. Vasemman puoleiset Everett CRW Sports® ja oikeanpuoleiset Ricarda Spooks. Hintaa 87,50€ ja 149€. Tämä ei vielä ole "turha" toive, koska oikeasti tarvitsisin uudet.
    Seuraavana mustat Sweet Pantsit. En ole vielä, kovin monella mun kaverilla nähnyt, mutta itse haluasin. Nämä maksaa 65,00€ Sweet Pantsin sivuilta.
    Sitten listalta löytyy Carhattin vaaleanharmaa pipo. Eipä tämä juuri selityksiä kaipaa. Vähän ehkä turha, mutta silti tarpeellinen mun mielestä.
    Viimeisenä kunnon toiveena Kingslandin talvitennarit Ratsutarvikkeesta.

Sitten tuleekin suklaata, elokuvia, kirjoja, yövaatteita ja sukkia. Tälläisiä perustoiveita. Kollaasiin olen pari elokuvaa ja yhden leivontakirjan laittanut, mutta sen tarkemmin erittelemättä näitähän on aina kiva saada. Rahaa en ehkä joululahjaksi haluaisi, mutta onhan sekin ihan hyvä vaihtoehto.

Tässä nämä tärkeimmät toiveet. Todennäköisesti unohdin jotain, mutta se nähdään sitten jouluna mitä lahjoja saan. :)Mitä te toivotte lahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Noi SweetPantsit on kyllä kivannäköset! Itte haluisin nähä ton sotahevosen kanssa, tosi monet on kehunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä kivat :) Sotahevosen olen kirjana lukenut, mutta leffakin olisi kiva nähdä.

      Poista