tiistai 4. marraskuuta 2014

#16 Lauantain radasta tarkempi selostus+video

Moikka!

Tällä viikolla tulee melkein joka päivä postaus. Jotenkin kaikki postaukset valmistuvat näin samaan aikaan. Joskus kun ei tule viikolla kuin yksi tai ei ollenkaan.
     Mutta asiaan. Kirjoitin lauantain kisoista jo yhden tekstin, mutta en laittanut siihen videota tai kertonut radasta juuri ollenkaan. Nyt kuitenkin haluaisin tehdä sen.

Alkurata oli aika hyvä. Ensimmäisen linjan sain ratsastettua suoraan ja Fabe liikkui reippaasti eikä laahustanut. Rata eteni aika samalla lailla, tuli puolirataleikkaa ja voltti. Sitten sama toiseen suuntaan ja voltista tuli aika hyvä ja tuomarikin on kommentoinut volttia hienoksi.
Tuli kutosta ja seiskaa, pohkeenväistöt molempiin suuntiin meni huonommin kuin verkassa, mutta vasemmalle silti parempi. Pysähdys pohkeenväistöjen välissä taisi tulla vähän aikaisin. Vapain ohjin mentäessä Fabe oli hiukan hidas.

Laukkaohjelma meni aika hyvin, Fabe liikkui omalla moottorilla ja laukkasi loppuun asti. Oikeassa laukassa multa lähti hetkeksi jalustin, mutta sain sen onneksi takaisin ravissa. Pääosin kutosta laukasta, yksi seiska. Lopuksi keskihalkaisijalle ja sain pysähdyksen hyvään kohtaan ja heppa oli suora. Fabe oli kyllä kiitoksensa ansainnut! Eikä kytännyt yhtään kumpaakaan päätyä, eikä edes tuomareita, kun yleensä joka asiaa pitää katsoa.

Koko radasta ei tullut yhtään 5 tai edes 5,5 vaan kaikki oli ainakin 6. :) Tosi tyytyväinen olen, mutta ainahan sitä parannettavaakin on. En odottanut yhtään, että menisi näinkin hyvin. Vertasin videota maaliskuulla Fabella menemääni rataan ja on kyllä vähän eri näköistä menoa... Voisi tehdä jonkun vertailuvideon joskus jos osaisi/pystyisi laittamaan kaksi videota vierekkäin.

Videoon oli vähän hankala löytää taustamusiikkia, kun kaikki tuon mittaiset on jotain klassisia.
Nyt kun hoksaan sanoa tähän lopuksi niin maneesiin on laitettu noin kuukausi sitten hiekan sekaan jotain kuitua ja sen laittamisen jälkeen Fabe on alkanut liikkua paljon reippaammin, eikä siltä ole jokaista askelta tarvinnut pyytää.


~jossu

Tykkäättekö te kilpailla enemmän koulua, esteitä vai molempia?

2 kommenttia: