maanantai 30. maaliskuuta 2015

#84 Diel SJ4000 Action -kamera

Jatketaan tässä nyt vielä kuvausteemalla valokuvausviikon jälkeen, tällä kertaa videokuvauksella. Tilasin tässä noin kuukausi sitten Diel SJ4000 WiFi HD -kameran, joka sitten tuli vähän alle viikko sitten. Viime perjantaina oli tarkoitus testata, oli kyllä tunnilla päässäkin, mutta akku loppui, joten sain noin viiden sekunnin pätkän, kun seistään jonossa paikallaan. Pitää testata uudestaan joku viikko. 
Kamerassa on mm. WiFi ominaisuus, eli se muodostaa oman verkon johon voi vaikka kännykällä liittyä ja ohjata kameraan sen kautta. Todella kätevää. Myös erilaisia kiinnikkeitä oli valtavasti, enkä edes tiedä mihin niitä kaikkia voi käyttää. Laatu oli sen viiden sekunnin pätkän perusteella aivan mahtavaa, jopa järkkärilaatua. Itse kamera on niin pieni, että ilman koteloa olisi ehtinyt hukata sen jo monta kertaa. Todella laadukkaan oloinen kamera, muiden ostaneiden kommenttien perusteella pesee GoPro:nkin hinta-laatu-suhteessa. Ainut huono puoli oli, että joitakin ruuveja oli vaikea kiristää ja muutaman kerran tunnin aikana vähän repsahti eteen tai taakse, mutta se nyt oli vain kiristyksestä kiinni.Onko teillä kypäräkameroita?

6 kommenttia:

 1. Tuollainen kamera olisi kyllä huippu! Odotan innolla tännekin tulevaa materiaalia tuolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta myöskään odottaa että pääsen kuvaamaan ja varsinkin katsomaan :)

   Poista
 2. Täällä kans toinen joka jää oottelemaan tulevaa materiaalia. Minkä hintanen tällänen kamera on ja mistä tän oot tilannut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa kameran nimessä oli linkki, mutta aika tummalla, siitä voi katsoa lisätietoja. :)

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen! En malta odottaa, että laitat jotain videoa sillä!

  VastaaPoista