lauantai 7. maaliskuuta 2015

#70 Treenailua kisoihin

Kisat olivat tänään, mutta jostain syystä olen antanut kirjoittettavien postausten kasaantua, joten saatte ensin postausta tunnista ja valmennuksesta. Kisoista sitten huomenna tai ensi viikolla. Huomenna olen myös menossa Siirilän tallille estetunnille, jos kenttä on kunnossa. Linkkaa blogisi -postauksen blogitkin pitäisi käydä läpi ja valita parhaat. No ehkä nyt vähän ryhdistäydyn. Kuitenkin, kisoihin harjoiteltiin sekä tiistaina valmennuksessa, että perjantaina tunnilla. Kerron nyt lyhyesti molemmista ja laitan videot.
      Tajusin, että blogissani on todella udein tylsiä samanlaisia juttuja ratsastuksistani. Itseäkin tympii kun postaukset on niin tylsiä ja samanlaisia. Onko jollain jotain ideaa, jolla blogiin saisi vähän jotain muutakin, kun sitä samaa. Toisaalta mitään muuta ei oikein koskaan tapahdu. Oman hevosen tai vuokrahevosen omistavathan voivat mennä vaikka ottamaan kuvia tai kertoa muuten hevosen elämästä. Tai erimerkiksi tehdä varustepostauksia kivoilla kuvilla. No, ehkä keksin jotain mielenkiintoista kirjoitettavaa joskus.

Tiistai:

Valmennuksessa alkuverkan jälkeen kaikki tekivät radan ja sitten harjoiteltiin vaikeimpia kohtia. Rata meni ainakin huomattavasti paremmin, kun tänään kisoissa. Siitä kuulette myöhemmin lisää. Rata oli kuitenkin valmennuksessa aika tasainen ja oikeastaan mikään kohta ei pistänyt silmään. Muistaakseni ei kauheasti muuta tehty, joten sitten kuvien ja videoiden pariin. Videossa on siis pelkästään rata.

Perjantai:

Eilen sitten tehtiin normaalilla Annikan tunnilla tehtiin aluksi kisaverkka kymmenessä minuutissa, jotta osattaisiin sitten kisapäivänä. Ravattiin ja laukattiin ympyröillä ja muuta sellaista. Verryttelyn jälkeen tehtiin ravilävitäjällä keskiravia keventäen, joka sisältyä ohjelmaan. Simolla sai oikein hienoa ravia ja ero oli selkeä. Harmi vaan, että se tuntui selkään niin hienolta, mutta videolta on vähän mitäänsanomaton.
Sitten tehtiin niitä vaikeita laukkalävistäjiä molempiin suuntiin. Simo ottaa tosi herkästi raville liian aikaisian, mutta ne sujuivat oikein hyvin. Tultiin vielä radan vasenta laukkaa, eli keskiympyrä ja sen perään laukkalävistäjä. Simo meni hienosti.

2 kommenttia: