sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

#69 Helmikuun kootut

Alkoi tympimään kirjoittaa näihin postauksiin kysymyksistä ja suosituimmista postauksista. Kyllähäm sen kysymyksen näkee jokainen tuolta sivupalkista, joten nyt pistettiinkin sitten koko postaus uusiksi! Vanhoista jutuista jäi kuva, tapahtuma ja suosikki. Mitään uutta en vielä lisännyt, mutta ehkä ensikuussa sitten. Mainitsen kuitenkin sen kysymyksen nopeasti, eli paras osa blogissani teidän mielestä videot äänillä 6/13. Seuraava kysymys on, Lempihevostarvikemerkki? Kysymys löytyy sivupalkista, käykää vastaamassa.


Helmikuun kuva

Tässä kuussa en ole itse montaa kertaa kameraan tarttunut. Ainoastaan Manunkylän kisoissa ja sitten muutama päivä sitten tehtiin Roosan kanssa muffinsseja ja niistä muutaman tylsän kuvan räpsin. Ehdittiin syödä ne ennen kuin keksin, että olisi voinut jotain kivojakin kuvia ottaa... Kuva on siis Manunkylän seuraestekisoista.


Helmikuun tapahtuma

Varmaan toisena juurikin ne kisat, joissa olin kuvaamassa, mutta laitan tähän nyt estetunnin Siirilän tallilla, jolla menin suomenhevosruuna Auliksella. 


Helmikuun suosikki

Oli kyllä hankala keksiä mitään suosikkia, mutta keksin kyllä sitten vihdoin jotain. Letitystavan nimittäin. Katsoin joskus Kisamatkalla -blogista videon, missä tehdään letti hevosen harjaan. Ei mitään käsitystä, onko tuo letti nyt sitten ranskanletti vai jatkoletti vai mikä letti, mutta kuitenkin. Tavallinen letti siis, mutta aluksi letitetään sään kohdasta korvia kohti niin kauan, että tulee vastaan kaikista pisimmät jouhet. Niin saadaan lyhyimmätkin jouhet mukaan lettiin. Kovin hyvää kuvaa ei löytynyt, kun letin estetunnille Pollelle tein (ja meinasin samalla myöhästyä tunnilta), tässä ehkä pras, todella edustava kuva. 


Mitäs tykkäsitte uudistuneesta vesiosta?

2 kommenttia:

  1. Tää oli ihan kiva, mutta olisi saanut olla jopa hiukan pidempikin! :D Toi letti on kivan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo omasta mielestäkin vähän lyhyt, mutta mietin vaikka kuinka kauan mitä olisin voinut lisätä, mutta en keksinyt. Ehkä sitten ens kuussa jos keksin jotain :)

      Poista