lauantai 14. maaliskuuta 2015

#73 Kuvagalleria

Muutama on saattanut jo huomata bannerin alta, että sinne on ilmestynyt uusi sivu: Galleria. Sitä klikkaamalla pääsee osoitteeseen josefiinamaijala.kuvat.fi, joka on siis kuvagalleriani. Olen hetken jo miettinyt galleria perustamista, mutta tuo kuvat,fi on maksullinen joten mietinnäksi se jäi pitkäksi aikaa. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi tehdä sen, osittain myös syystä, jota en vielä kerro. Varmaankin joskus se selviää myös blogin puolella, ainakin viimeistään ensi vuonna...
     Mutta, galleriaan olen nyt lisäillyt kuvia viime vuodelta raveista, Horse Showsta ja Miljoona hevosesta, sekä tältä vuodelta Manunkylän 1-tason kisoista. Kuvia saa jakaa mm. Facebookissa ja blogissaan kunhan vesileima näkyy selvästi.
     Tulevaiseuudessa kuvia tulee varmaankin useammin kisoista ja muista tapahtumista ja ehkä pääsen joskus kuvailemaan hevosia muuallakin kuin kisoissa. :)

Huomenna muuten on tulossa postausta, joka kannattaa ehdottomasti lukea, siinä nimittäin esiintyy ensimmäistä (ja toivottavasti ei viimeistä) kertaa kimo unelma.

Horse Show 2014
Kävitkö katsomassa galleriaa?

4 kommenttia: