sunnuntai 1. helmikuuta 2015

#54 Tammikuun kootut

Tässä kuussa ei ole kauheasti mitään erikoista tapahtunut, mutta nyt olisi taas kuukauden koottujen aika. Lisäsin muutaman uuden kategorian ja poistin yhden. Mitäs tykkäätte uusista jutuista ja oliko Seuraavan kuukauden suunitelmien poistaminen mielestänne aiheellista?


Tammikuun kuva

Päätin lisätä uuden kategorian nimeltä Tammikuun kuva. Täältä saatatte nähdä esimerkiksi onnistuneen ratsastuskuvan tai esimerkiksi jonkin ottamani hevoskuvan tai ihan minkä vaan kuvan. Poistin myös seuraavan kuukauden suunnitelmat, sillä se oli omasta mielestäni tylsä, enkä muutenkaan suunnittele tekemisiäni etukäteen. Kuukaudesta toiseen olisitte saaneet varmaankin lukea samaa "jatketaan samaan malliin" -juttua.
      Tammikuun kuva kuitenkin tulee tässä. Sen kanssa saadaankin mennä ihan alkukuuhun tai oikeastaan alkuvuoteen. Kuva on nimittäin otettiu n. 10 minuttia vuoden vaihtumisen jälkeen. Hevoskuvaa en löytänyt mitään, koska molemmilta tunneilta, joilta on saatu suosikkikuviani, löytyy jo yksi kuva tästä postauksesta. Yksi kuva oli myös mielessä, mutta sen saatte vasta huomenna tulevassa postauksessa.Kuukauden kysymys

Kysyin viime kuussa teidän lempivuodenaikaa. Yllätys, yllätys, voiton vei kesä  14 äänellä 23:stä. Kuvassa tekstit näkyvät vähän huonosti, mutta toisena oli kevät 5:llä äänellä. Hiukan yllätys, koska en tykkää yhtään keväästä, mutta kai sitten jotkut tykkäävät. Talvella ja syksyllä molemmilla 2 ääntä.
      Helmikuun kysymys on blogiin liittyvä mielipide: Mikä on paras osa blogissani? Vaihtoehtoina teksti, ulkoasu, kuvat ja videot. Käykäähän siis vastaamassa!

Tammikuun mieleenpainuvin tapahtuma

Tammikuussa ei oikeastaan tapahtunut mitään kovin erikoista. Loma loppui ja koulu, sekä ratsastustunnit alkoi. Vaikea valita yhtä monesta yhtä mielenkiintoisesta asiasta. Varmaankin alkukuun kankitunti ja viime perjantain tunti, kun Aku laukkaili 45 minuuttia tunnista vapaana.


Tammikuun suosituin postaus

Tammikuussa kaksi peräkkäistä postausta nousi selkeästi ylitse muiden. Enemmän näyttökertoja haalinut postaus oli viime viikolla tekemäni erikoispostaus Eri maiden hevosrotuja, jonka oli katsonut peräti 308 ihmistä. Postaus pääsi jopa Hippolan Facebook sivulle, joten kiitos kaikille sen lukijoille. Sen suosio oli vähän kuin pieni palkkio muutaman tunnin työstä. Harkitsen vakavasti toisen osan tekemistä tai ainakin jotain muuta saman tyylistä.
       Kommentteja oli eniten Sadepäivän varalle -postaussarjan aloituksessa, jossa kerroin hevosen piirtämisestä. Kommentteja oli yhteensä 10, joista 5 vastauksiani. 


Tammikuun suosikki

Kuukauden suosikki onkin tälläkertaa hevonen, tai oikeastaan poni. Nimittäin Aku poni, jolla sain viime perjantaina hypätä. Vaikka olenkin mennyt sillä vain muutaman kerran ja yksi kerta meni vähän pieleen on se silti ihanin poni, jonka tiedän!Mikä on lempijuttusi näissä postauksissa? Yllättikö joku vastaukseni?

2 kommenttia:

  1. Tälläset postaukset on niin kivoja! Tuo rakettikuva on kyllä upee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä on kyllä kiva kirjoittaakkin :)

      Poista