lauantai 14. helmikuuta 2015

#59 Kuvaamassa estekisoissa

Ystävänpäivänä eli lauantaina eli tänään meidän seuralla oli 1. tason estekisat Manunkylän ratsutallilla. Meinasin sanoa seurakisat, mutta uuden muutoksen mukaan siis 1. tason kisat. Mun mielestä seura- ja aluekisat oli kyllä paljon parempia nimiä. Menin aamulla kuitenkin maneesille puoli kahdeksan aikaan rataa rakentamaan. Heräsin vasta seitsemältä vaikka tarkoitus oli kuudelta, joten vähän kiire tuli kun asutaan kuitenkin noin 20 min matkan päässä kisapaikalta. En tiiä, että eikö herätys herättänyt, enkö herännyt siihen vai laitoinko sen unissani pois. Vähän myöhässä kuitenki ehdittiin rakentamaan rataa Roosan kanssa.
       Molemmilla oli kamerat mukana ja päivän aikana mun kameran muistiin tallnetui yli 600 kuvaa. Aloitettiin kuvaaminen 40-50cm luokasta ja sen kuvasin kokonaan. 60-70cm luokka kuvattiin melkein loppuun asti, mutta sitten jäädyttiin ja lähdettiin Roosalle. Päätettiin myöhemmin lähteä uudestaan kisoihin ja vähän 80cm luokan loppupäätä ehdittiin kuvata ja palkintojen jako. 90cm luokka kuvattiin muistaakseni kokonaan.
        Maneesissa oli tosi hyvä valaistus ja valtavat ikkunat, joten saattoi sieltä ihan onnistuneitakin otoksia tulla. Tuolla objektiivilla vaan meinaa olla vähän toivotonta saada maneesissa täysin tarkkaa kuvaa. Jotakin kuitenkin löytyy ja jos olit kisoissa siihen aikaan kun olin kuvaamassa, niin kommentoi alas sähköpostiosoitteesi tai tule kysymään facebookissa (Josefiina Maijala), niin voin lähettää kuvia.

Nyt antaa kuitenkin kuvien puhua puolestaan, niitä riittää! Aika moni kuva on kelta-mustalta ampiasistolppaesteeltä ja siihen paistoi kivasti aurinko ikkunoista niin sai hyviä kuvia.


Mikä kuvista oli suosikkisi? Olitko itse kisoissa tai katsomassa?

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä huippukuvia maneesikuviksi! Tuo ensimmäinen kuva on todella hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta ensimmäisestä kuvasta eniten. Siksi se onkin ensimmäisenä :D

      Poista