tiistai 2. joulukuuta 2014

#30 Marraskuun kootut

Moi!

Taas on kuukausi vaihtunut ja nyt onkin jo joulukuu ja pari päivää siitä onkin jo mennyt! Tämän postauksen aihe tosiaan marraskuu ja pari asiaa siitä. Marraskuussa ehti tapahtua kaikenlaista ja seuraava kuukausi on edessä.

Marraskuun kysymys

Kuukauden kysymys oli tällä kertaa: Mikä on lempihevosrotusi. Kyselyssä oli mahdollista valita useampi vastausvaihtoehto ja siksi vastauksien määrä ei vastaa ääniä. Tällä kertaa vastauksia tuli ihan kiitettävä määrä ja niissä on jotain katsomistakin. Puoliverinen on hevosrotuna yleinen ja laaja valikoima rotuja, joten se vei voiton 7 äänellä. Suomessa, ehkä harvinaisemmatkin hevosrodut, arabi ja friisiläinen eivät saaneet yhtään ääniä. Suomenhevosella muutama vähemmän, kuin puoliverisellä, mutta hyvänä kakkosena.
     Tämän kuukauden kysymys koskee melkoisen ajankohtaista asiaa, nimittäin joulukalentereita. Mikä joulukalenteris sinulla on? Käy vastaamassa kysymykseen. Vastausvaihtoehdoista löytyy jos jonkin moista ja jos niistäkään etä löydä oikeaa, voit valita vaihtoehdot: Joku muu, mikä? ja kommentoida uusimpaan postaukseen.

Marraskuun mieleenpainuvin tapahtuma

Marraskuusta varmaan parhaiten jäi mieleen tallilla järjestetyt koulukisat. Menin niissä kaksi luokkaa ja tuloksena 3. ja 1.sija. Tein kisoista peräti kaksi postausta ja ne löydät näistä linkeistä: 
#16 Lauantain radasta tarkempi selostus+video
Toinen mieleenpainuva juttu oli tietysti leiri Pulleromäen tallilla, mutta muistin ensimmäisenä kisat, joten laitoin en tähän. Leiristä kertoviin postauksiin pääset tästä ja tästä.


Marraskuun suosituin postaus

Postauksena itse asiassa teidän suosikki oli Blogitallin haastepostaus Harrastusanalyysi, johon kertyi peräti 25 näyttökertaa marraskuun aikana. Se nousi samalla blogin koko historian luetuimmaksi postaukseksi. Se nyt ei ole ihmekkään, koska linkkasin sen Blogitallin haastepostaukseen, kuten ohjeissa luki.
    Toinen lajitteluperuste voisi olla kommenttien määrä, joihin en omiani laske. Tällä kertaa kommenttien perusteella suosituin oli Kuvanmuokkaus-postaus ja samalla kommenttimäärällä Blogivinkkejä, eli melko atk-painotteista tällä kertaa. Molemmista kommentteja löytyi huikeat 4 kappaletta, joista pois omata vastaukseni eli 2 kommenttia! Hauska joskus myöhemmin katsella vanhoista postauksista, kun ennätyksiä tekee 2 kommenttia, jos joskus blogista sattuisi tulemaan vaikka 10 kommenttia/postaus blogi.


Marraskuun suosikki

Marraskuun ehdoton suosikkini on ollut Seppälästä kuun alussa ostamani epäaidot tummanharmaat uggit. Ne on aivan ihanat jalassa, ja sisällä on pehmeä karvakangas koko kengässä. Ja näyttääkin vielä omasta mielestä kivalta. Hyviä puolia löytyy, huonoja ei oikeastaan. Hintaa näillä taisi olla 19,95€.


Joulukuun suunnitelmat

Joulukuun suunitelmista olen kirjoittamassa omaa postausta Viikon blogihaasteeseen, mutta jos pikaisesti tässä mainitsen jotain. Blogin suhteen jatkan kirtjoittamista normaalisti, mutta lomalla ehkä hieman aktiivisemmin. 5.12 on myös estekisat tallillani, joihin aion osallistua. Muuten melko normaalia tulossa, mitä nyt lahjojen paketointia ja pipareiden leipomista

Mitä te teitte marraskuussa?

2 kommenttia: