torstai 4. joulukuuta 2014

#32 Blogilemppareita

Moikka!

Ajattelin kertoa teille vähän blogeista joita luen. Niistä voitte itsekin ottaa lukemista lumisen synkän talvi-illan lukemiseksi. Linkatkaahan toki myös alas omia blogilemppareitanne tai vaikka omia blogejanne. Käyn katsomassa kaikki. En oikeastaan lue lifestyle-blogeja. Kavereitten tietysti ja yhtä muuta, mutta hevosblogit päätyvät helpommin lemppareiden listalleni.

Voitto Kotiin

Voitto kotiin

Moni varmasti tietää Tiian Voitto Kotiin -blogin, joka kertoo 17-vuotiaan Tiian ja hänen hevosensa Voiton arjesta omassa tallissa. Tiian blogissa on laadukkaita kuvia ja selkeä teksti. Postauksia ilmestyykin lähes joka päivä.

One step at a time One step at a time

Löysin Annan blogin One step at a time vasta muutama päivä sitten, mutta sen sisältö vaikutti mielenkiintoiselta. Annan vuokrahevonen, suokki nimeltä Tapsa on sympaattinen ruuna. Blogi sopii varsinkin suomenhevosista pitäville. Blogistä löytyy paljon laadukkaita kuvia ja postauksia julkaistaan usein.

Hymyni syy


Hymyni syy

Kaverinin Miran blogi Hymyni syy, jossa hän kertoo elämästään vuokrahevosen kanssa. Blogissa esiintyy myös muutama muu hevonen. Tästä blogista löytyy runsaasti kuulumispostauksia ja välillä myös erikoispostauksia.

Aadan hevoselämää

Aadan hevoselämää

Aadan hevoselämää bloginkin varmasti moni teitää, laitampa sen kuitenki tähän. Aadan blogia en ole lukenut kovin kauaa. Aluksi vaikutti mielestäni tylsältä. Nyt kuitenkin olen lukenut sitä enemmän. Aadan oldenbur-ruuna Champ ihastuttaa erikoisella pään merkillään ja luonteellaan. Blogista löytää usein kauniita kuvia ja pitkiä ratsastusvideoita. Nyt on meneillään joulukalenterikin.

Mitä blogeja te luette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti