torstai 18. joulukuuta 2014

#38 Nopea ulkoasun päivitys

Moi!

Ja taas vaihtui banneri. Tuo edellinen oli ihan hirveä, hyvä kun tajuaa sen itse, kun on ollut blogissa jo pari päivää. Aluksi ajattelin vaihtaa koko ulkoasun, kun oli vastemielistä katsella. Sitten kun vaihdoin bannerin, ei blogi muuten näyttänytkään hullummalta, joten se sai riittää tällä kertaa ja joulumielikin säilyy punaisen atsuatn myötä. Onhan sekin tavallaan saavutus, että tässä blogissa on nähty vajaan kolmen kuukauden aikana 8 ei banneria ja peräti 10 ulkoasua.

Toinen postaus jo tänään, muistakaa lukea edellinenkin, jossa kerron ratsastuksesta Aku-ponilla! Kysymyspostaukseenkin tarvittaisiin vielä lisää kysymyksiä, muista kysyä!Pidätkö tästä vai vanhasta bannerista enemmän?

4 kommenttia:

  1. Ihan ylikiva banneri, ihanan jouluinen ja tunnelmallinen, kivoja kuvia :) Tykkään enemmän tästä, tää on selkeämpi kun edellinen. Ja se on just kiva, että bannerit vaihtuu tiuhaan tahtiin koska teet nii hienoja että niitä jaksaa kattella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ehkä kuitenkin silti pyrin pitämään niitä vähän kauemmin, kuin sen neljä päivää, mitä toi edellinen oli...

      Poista