lauantai 27. joulukuuta 2014

#42 Kuvia jouluaatolta ja lahjat

Moi!

Jouluaatto koitti yllättävän nopeasti, tuntuu ettei ehditty vielä lomailla ollenkaan kun olikin jo aattoaamu ja pian joulupäiväkin. Jouluntienoolla en ole kauheasti ehtinyt kirjoitella postauksia. Meillä on tapana pelata joulunaikaan lautapelejä, joten nekin kaivettiin kaapista ja muutama uusikin tuli. Lautapelejä tulee kyllä pelattua aivan liian harvoin. Muutama vanha suosikki löytyi kaapista ja niitä pitäisi pelata useammin.

Ensimmöiseen kuvaan laitoin vähän isommat lahjat. Siitä löytyy Nälkäpeli-elokuva, iPad mini ja siihen omenanvihreät kannet. Kypäräkamera ja kameranjalka, jolla saa kameran jopa yli mun pään eli 180cm. Kypäräkameran teline laitetaan laitetaan kypärään liimattavaan levyyn, joten saa nähdä raaskinto liimata kypärään, vai onko tämä hyvä syy ostaa uusi kypärä.

Lisäksi sain suklaata, Fazerin sinisen konvehtirasian ja kaksi Geisha-laatikkoa, joista tosin ehdin syödä jo toisen. Sukkia sain myös pari pakettia. Kavereilta sain hajuveden, tuoksukynttilän ja rannekorun.Muutama pelikin paketeista tuli. Pohjanmaan tähti, joka vastaa Afrikan tähteä, mutta Etelä-Pohjanmaan kaupungeilla, Afrikan tähti Retkikunnat, joka on lisaäosa tavalliseen afrikan tähteen ja tekee siitä huomattavasti mielenkiintoisemman pelin. Viimeiseksi Pohojanmaan Autovelho, jonka sain kaveriltani. Peli on vähän Monopolin tyylinen, mutta oikeitten yritysten osakkeilla. Yrityksiä löytyy mm. Powerpakin Road House.Mitä te saitte lahjaksi? Blogin omistajat linkkailkaa postauksia omista lahjoistanne! :)

2 kommenttia: