sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

#94 Ulkokentälle paluu

Tämä postaus piti tulla jo torstaina, mutta sitten en ehtinytkään kirjoittaa ja perjantaina oli lähtö Alavudelle leirille, josta muuten on koneellani yhteensä 6 tuntia videota Roosan jan mun kypäräkameroista, joten videota ainakin riittää. Postauksiakin tulossa muutama kappale, kunhan ehdin kirjoitella ja videoita väsätä. Viikonloppu meni siis siellä, mutta nyt olen kotiutunut ja kirjoitan tämän postauksen. Oikeastaan pitäisi lukea kokeeseen, mutta ei mahda mitään. :D

Tiistaina siis oli valmennus tavalliseen tapaansa, sillä erolla, että mentiin kentällä ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Aloitettiin verkka normaalisti ensin kävellen muutamia voltteja ja sitten ravissa ympyröitä. Simo oli kivan reipas ja asettuikin mukavasti. Tehtiin myös laukkaa ympyröillä molempiin suuntiin ja sain laukan aika hyvin pyörimään.Alkuverkkojen jälkeen lähdettiin tekemään pohkeenväistöä uralle käynnissä. Simo väistää yleensä tosi hyvin ja niin teki tälläkin kertaa. Aluksi väistön jälkeen lähdettiin raviin ja päätyyn tehtiin joko voltti tai salmiakkikuvio. Muistin  kyllä tehdä salmiakin vain kerran, joten suurimmaksi osaksi tein voltin. Muutaman kierroksen ravivolttien jälkeen vaihdettiin tehtäväksi nostaa väistön jälkeen laukka. Se sujui myös tosi hyvin. 

Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin aluksi myöskin väistö ja päädyt ravissa. päätyihin tehtiin myös voltit. Peräpäädyssä voltilla Simo alkoi vähän myötäämäänkin pikkupätkiä. Toiseenkin suuntaan laukkaaminen sujui hyvin ja laukka lähti pyörimään vielä vähän paremmin.Lopuksi Simoa alkoi tulla ihan kivaksi ja myödätäkkin vähän. Se sitten loppuikin kun aloin keventelemään loppuraveja. Pyörittelin vähän volteilla, mutta eipä siinä juurikaan parannusta tullut enää. Käynnissä sitten vähän meni paremmin lyhyen pätkän, mutta siitä ei ole enää videota.


Siinä oli lyhyt postaus valmennuksesta. Oli vähän hankala muistaa enää mitään, pitäisi kirjoittaa aina tunnista seuraavana päivänä. Halusin kuitenkin tulla kertomaan, kun mentiin kerrankentällä ensimmäistä kertaa ja kuviakin oli pari kivaa.

Oletteko te menneet jo kentällä? Vai menittekö koko talven?

2 kommenttia:

  1. Ompas kivan näköinen ratsu! Kiva nähdä taas videota :) Kentällä otetut kuvat on mun mielestä hienompia kuin maneesikuvat! Kentällä otetut onnistuvat melko usein paremmin :D Mäkin olen päässyt jo menemään kentällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kentällä otetut kuvat ovat kyllä niin kivoja kun mikään ei heilahda ja valokin on kiva :)

      Poista