keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

#93 Minun päiväni

No niin, tällä kertaa olisi vähän erilainen postaus. Kirjoitin tiistaina kaikki vähänkin merkittävämmät asiat kellonaikoineen ylös ja kirjoitin niistä mydayn tyylisen postauksen. Vähän erilainen kun yleensä postaukseni vai mitä? Toivottavasti tykkäätte! Tiistaina oli myöskin valmennus ja siitä tulossa sitten ihan erillinenkin postaus.

8.15 Herään, mutta en jaksa nousta vielä ja käännän kylkeä. En kuitenkaan saa enää nukuttua.

8.30 Herätykseni soi ja selailen yön ja aamun aikana tulleet viestit ja somet läpi.

8.50 Pääsen ylös sängystä ja alan tekemään läksyjä. Hommaa hidastaa myös kaverit joilla tuntuu koko ajan olevan asiaa. Jostain syystä läksyt jäävät nykyään aina aamulle. Viime vuonna tein ne sentään vielä illalla. Koskas sitten ensi vuonna? Koulussako?


9.20 Saan läksyt tehtyä ja alan harjaamaan hiuksia ja vaihtamaan vaatteita. Sen jälkeen menen syömään aamupalaa ja jään alakertaan selailemaan iPadiltä youtubea.

9.50 Lähden pyöräilemään kouluun aivan liian myöhässä ja olen perillä vasta viisi yli. Lähes myöhästyn tunnilta.

10.05 Neljä ja puoli tuntia ahkeraa ja vähemmän ahkeraa opiskelua. Aineina uskonto, ruotsi, fysikkaa, maantieto ja enkku. Ruokailu oli 11.45 ja ruokana jauhelihakeittoa ja kiisseliä.

14.35 Pääsen koulusta, mutta joudun odottamaan Veeraa, joka on tekemässä enkun sanakoetta. Pääsemme lähtemään suunnilleen varttia vaille.

15.05 Olen kotona, syön muutaman pannarin palan selaillen samalla hevoslehteä, joka vaihtui hetken päästä iPadiin.

15.15 Avaan koneen ja katselen muutaman blogin läpi. Myös oman blogin sivupalkki tuli tarkistettua. Ilmeisesti säädän myös jotain muuta, koska onnistuin kuluttamaan aikaa tähän 45 minuuttia.

16.00 Alan katsomaan Maailman cupin perjantain esteluokkaa.


16.50 Äiti huutaa alas syömään. Ruokana on perunoita ja lihakastiketta.

17.10 Takaisin ylös ja koneelle. En jaksa enää katsoa Maailman Cupia, mutta jätän sen kuitenkin auki, jos vaikka hetken päästä katsoisin loppuun. Katselen puhelimen kuoria ja tarkastan Hippolan suosituimmat postaukset. Luen niistä muutaman.

17.55 Alan kirjoittamaan alkua tästä postauksesta. Mietin samalla 100 postauksen spesiaalin aihetta. Vähän meinaa kiire olla jo, jos aion joka toinen tai joka päivä postailla. Ideoita saa heittää!

18.11 Kirjoitan pakkauslistaa viikonlopun leirille, jotta en unohtaisi mitään, kuten joka ikisellä kerralla aina ennen kun lähden jonnekkin.

18.36 Laitan koneen kiinni ja alan pukemaan tallivaatteita päälle valmennusta varten. Loppuajan tapan aikaa alakerrassa tekemättä mitään merkityksellistä.

19.04 Auto starttaa kohti tallia.

19.23 Ollaan perillä ja menen Simolla, kuten tavallista.  Haen sen varusteet karsinan eteen ja alan harjaamaan sitä. Ruunasta lähtee vähän karvaa ja pölyä, mutta likainen se ei ole. Putsaan kaviot ja laitan suojat. Varustan hevosen ja se ottaa kiltisti kuolaimet suuhun.

19.45 Saan hevosen kuntoon ja menen satulahuoneeseen vetämään sapapaat jalkaan ja kypärän päähän. Mennään hakemaan hevoset karsinoista ja mennään kentälle.

20.00 Valmennus menee hyvin, mennään ensimmäistä kertaa ulkokentällä talven jälkeen. Saan ison ahaa-elämyksen ja Susa kehuu tuntia pitkästä aikaa kaikilla selkeästi yhdeksi parhaista.


21.00 Tulen alas selästä ja vien Simon talliin. Harjaan ruunan samalla kun se syö iltaheiniään. Vaihdan kengät. Kymmenen yli lähdetään kotiin. Autossa selailen kuvia ja videoita tunnilta.

21.30 Päästään kotiin ja heitän ratsastuskamppeet kaappiin. Menen koneelle siirtämään kuvia ja katselemaan parhaita otoksia.

22.10 Suljen koneen tältä päivältä ja menen alas. Katson hetken aikaa telkkaria ja menen suihkuun. Jumitun sen jälkeen vielä alakertaan juttelemaan puolinukuksissa äitin ja iskän kanssa.

23.00 Tulen takaisin ylös, pesen hampaat ja selailen hetken aikaa iPadiä. Nukahdan puoli kahdentoista aikaan.

Mitä tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta?

7 kommenttia:

 1. Omaan makuun tässä postauksessa ois voinut olla ennemmän kuvia, mutta muuten oikein kiva postaus! :)
  Ootko menossa mihin leirille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omastakin mielestä vähän vähäisesti kuvia. Menen alavuden ratsastuskoululle :)

   Poista
  2. Oi pidä hauskaa, Alavuden ratsastuskoulu on kyllä tosi kiva paikka! (":

   Poista
 2. Tää oli kyllä kiva postaus, mutta kuten jo mainittiin, kuvia olisin toivonut enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva postaus! Ja minunkin mielestä olisi kuvia voinut olla hieman enemmän.

  VastaaPoista