sunnuntai 4. tammikuuta 2015

#45 Joulukuun kootut

Moi!

Joulukuu meni nopeasti ja vuosikin vaihtui samalla kuukauden kanssa. Taas on aika koota kuluneen kuukauden tapahtumat yhteen postaukseen. Joulun mentyä ulkoasukin kaipaisi pientä muutosta, Tykkään tuosta bannerista niin, että ehkä vain taustan vaihtaminen ja värien muuttaminen riittää.

Joulukuun kysymys

Kysymys oli tällä kertaa joulukalentereista ja tarkalleen ottaen: Onko sinulla joulukalenteria? Vastauksia tuli 12 ja monet valitsivat monta vaihtoehtoa. Suurin osa, eli 8, seurasi Hippolan joulukalenteria ja samalla määrällä oli myös suklaakalenteri. Toisena seitsemällä äänellä Blogitallin kalenteri. Blogissa kalenteri oli vain kahdella, samaten kuin ilman kalenteria joulukuuta viettäviä oli kaksi. Yhdellä oli jokin muu, mutta siitä emme pääse varmaankaan koskaan selville.
     Uusi kysymys on: Suosikkivuodenaikasi? Aikaa vastata Tammikuun loppuun asti, joten käykäähän vastaamassa.


Joulukuun mieleenpainuvin tapahtuma

Varmaankin joulu, mutta se nyt on joka vuosi, joten en sano sitä. Päällimmäisenä mielessä on kuun alun Tonttuestekisat, joissa hyppäsin Fabella 70cm luokan. Sijoituksemme oli lopuksi 6.


Joulukuun suosituin postaus

Näyttökertoja eniten kerännyt postaus oli estetunnista kirjoittamani postaus, kun melkein kaaduttiin Pandan kanssa. Otsikointi saattoi myös vaikuttaa asiaan, mutta näyttökertoja kertyi huikeat 329! Kiitos kaikille jotka sen kävitte lukemassa, oli todella iloinen yllätys nähdä näyttökerrat seuraavan kerran kun postaus oli pompannut saman tien blogihistorian suosituimmaksi. 
     Kommenteiltaan suosituimmaksi nousi ravikuvapostaus, jossa oli kolme muiden lähettämää kommenttia. 


 Joulukuun suosikki

Valkoinen iPad mini

+ Todella kevyt ja sopivan kokoinen
+ Akku kestää pitkään
+ Kivan värinen
+ Helppo käyttää
+ Poistetut kuvat voi palauttaa tietyn ajan sisälläTykkäättekö tälläisistä kuukauden kokoamisesta yhteen postaukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti