sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Canon EF 50 mm f/1.8

Eli tosiaan kävin viime viikolla ostamassa uuden objektiivin Canonin 50 mm, sain käytettynä 60 €. En paljoa ole vielä sitä ehtinyt testailemaan, mutta kävin Roosan kanssa Kirjasta ottamassa kuvia, juuri tuolla kyseisellä objektiivillä. Tuon valovoiman kyllä huomaa kuvien valoisuudessa ja siinä, että tausta sumenee todella kivasti. Varmasti saa kivoja heppakuviakin kun vaan pääsen kokeilemaan. 

Tähän mennessä on kyllä vaikuttanut laadukkaalta objektiivilta ja hinta-laatusuhde on ollut loistava, kun ei uutenakaan maksa, kuin vähän yli sata euroa. Ajattelin tuohon vielä jonkinlaisen Close Up filterin ostaa joskus, että saisi sillä sitten lähikuviakin otettua.

Onko teillä tätä kyseistä objektiiviä? Mitä olette tykänneet?

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis blogi sulla! Postaukset mielenkiintoisia ja hyvälaatuiset kuvat todella iso plussa :) Itse oon ostanut samaisen putken muutama(?) vuosi sitten ja oon tykännyt! Käytän kyseistä putkea enemmänkin keikoilla, kuin heppakuvauksissa, mutta laatu aina todella hyvä ja varsinkin valovoimaa rakastan :) Ainoa miinus on vähän hutera tarkennus ja suhteellisen kova tarkennusääni. Jään seurailemaan sun blogia :)

    http://kinkkukansa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juuri samoja asioita on noussut mieleen kun olen vähän testaillut ja juuri tuon valovoiman takia yritän aina ensisijaisesti tällä kuvata jos vain sopii juuri siihen mitä olen tekemässä :)

    VastaaPoista