KirjoittajaOlen siis Josefiina, lempinimeltäni Jossu. Oon 15/00 ja asun Seinäjoella. Pitutta on päälle 180 cm ja käyn Seinäjoen yhteiskoulussa eli SYKissä ysiluokkaa.
     Vapaa-ajalla olen yleensä kavereiden kanssa tai muuten vaan kotona, sekä tallilla. Tykkään myös valokuvata, ja usein lähdenkin kisoihin kameran kanssa. Kamerani on Canon EOS 70D, jonka ostin kesällä 2015 ja siitä lähtien käytännössä kaikki blogin kuvat ja videot on otettu sillä. Siihen omistan kaksi objektiivia. Kameran mukana tullut 18-135 mm ja vanhempieni 55-250 mm, jonka olen ominut.
    Blogiin yritän päivitellä joka toinen päivä, mutta aina se ei onnistu, joskus saattaa tulla useamminkin. Blogi sisältää enimmäkseen hevoaiheisia postauksia, mutta usein myös valokuvausaiheista kirjoitusta löytyy, sekä tietysti paljon kuvia.

Ratsastan Ratsastuskoulu Cavallossa viikottain tunnilla esteitä ja koulua, sekä joka toinen viikko kouluvalmennuksessa. Tuntien lisäksi myös talutan pienempiä ratsastajia.
      Aloitin ratsastuksen vuonna 2007, 8 vuotta sitten. Ensimmäisen tuntini ratsastin talutuksessa Roki-nimisellä, nykyään jo edesmenneellä ponilla. Ratsastin aluksi yhteensä kolme vuotta talutustunneilla, kunnes siirryin vuonna 2010 toiselle tunnille. Nyt ratsastan mukavassa pienryhmässä, jossa on lisäkseni kolme ratsastajaa. Kesäisin ratsastus jää vähemmälle tuntien jäädessä tauolle, jonka takia blogikin vähän hiljentyy.
      Seurani on LaRat eli Lakeuden ratsastajat ja olen mukana Talent Program hankkeessa, jonka tarkoitus on saada nuoria kilpailemaan ja tarjota laadukasta valmennusta. Vuoden kestävän hankkeen loppumisen jälkeenkin Talentin avulla saatujen kouluvalmennusten on tarkoitus jatkua.
   Ikuisena haaveenani tietysti oma hevonen, mutta haaveeksi taitaa jäädä vielä hetkeksi aikaa.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä syksymmällä "mahtavasti" hallussa :D Kiitos leirin ei oo enää noin kamala! :)

   Poista
 2. Wow, oot Seinäjoelta! Harvoon tuloo vastaan näin läheltä joku bloggaaja! :D Itse olen ihan naapuri paikkakunnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä itsellekkään kauheasti ole läheltä olevia bloggaajia tullut vastaan :D

   Poista