keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ulkoasun päivitystä ja kesän infoa

No niin, nyt hetken tauon jälkeen vähän taas ulkoasupäivitystä ja muutenkin postausta. Tosiaan eilen aamulla/aamupäivällä tulin kotiin Espanjasta jossa olin viikon Fifteen leirillä, joka siis on suunnilleen sama kuin ripari. Siellä tuli vietettyä mahtava viikko, joka loppui ihan liian lyhyeen. Eilinen meni lähinnä siinä, että yrittää pysyö hereillä sekä siinä epäonnistumisessa (toisinsanoen nukkumisessa). Tänään aika lailla sama juttu.

Reissun aikana sain uuden bannerin, jonka tilasin Annalta. Sain ihan mahtavan bannerin, jonka ympärille rakensin, aika yksinkertaisen, mutta vähän erilaisen ulkoasun. Tykkään itse tosi paljon, mutta sanokaa toki mitä te olette mieltä.


Nyt on vähänn kirjoitusinto maassa, mutta eipä se toisaalta haittaakkaan, kun ei oikein mitään kirjoittamisen arvoista ole tapahtunut hevospuolella. Kesän ajaksi vakiotunnit loppuivat, joten viimeksi olen selässä ollut 15.5 kun en viimeiselle vakiotunnillekkaan pääsyt. Saa siis nähdä miten jaksan kirjoittaa ja tapahtuuko mitään vai jääkö blogi vähän kesälomalle joko kokonaan tai niin, että kirjoittelen harvakseltaan.

Tämän kuun lopussa onneksi alkaa leiri Cavallossa, joten siitä varmastikkin jotakin kirjoitusta, muuten jää nähtäväksi, kuten jo sanoin. Ei muuta kuin hyvää kesää kaikille!

3 kommenttia: