keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

10 faktaa minusta

Tähän väliin tälläinen pieni postaus, jossa kerron itsestäni 10 oleellista ja vähemmän  oleellista asiaa. Oli todella hankalaa keksiä 10 asiaa, joten antakaa armoa niiden laadussa.
Tämän päivän kisoista en ole ihan varma, toteutuuko kuvausreissu ollenkaan, sen verran sateiselta näyttää. Kisat pidetään joka tapauksessa kentällä, eikä sinne ole järkeä mennä sateeseen kameran kanssa. Toivotaan, että sää muuttuisi!

1. Olen luonteeltani aika ujo ja hiljainen. Vain ihan muutamien parhaiden kavereideni seurassa otan ehkä enemmän sen äänekkään ja toimeliaan luonteen esiin, joka on ehkä se oikea luonteeni, ainakin enemmän kuin tylsä, hiljainen vieresä seuraaja.

2. Päätän joskus todella epätodennäköisesti toteutettavia ja järjettömiä asioita, jotka sitten päätän toteuttaa. Yleensä pidän ideoistani kiinni ja vain harvemmin luovutan. Nämä ideat ovat sellaisia, että en ajattele, ovatko ne yleensäkin mahdollisia tai onko niissä mitään järkeä. Yksi näistä on päättötodistuksen keskiarvon saaminen 10,0. Vuosi aikaa ja 9,6 jo ollaan. :D

3. Mielestäni yksi ratsastuksen parhaista puolista on kilpaileminen. Harmi vaan, että Cavallossa on aika harvoin tallikisojakaan, saati sitten seurakisoja. Muualle sieltä ei lähdetä, kuin todella harvoin, joten aika laihaa on kilpailukokemukseni. Tulevaisuudessa aion kuitenkin kehittyä ratsastajana ja päästä kilpailemaankin, vaikka vasta sitten kun oman hevosen ostan, johon voi mennä aikaa.


4. Tämä blogi ei ole ensimmäinen blogini, vaan itse asiassa aika lailla vuosi sitten meillä oli Roosan kanssa yhteinen blogi. Syksyllä päätettiin lopettaa se ja perustaa molemmat uudet. Pidin myös hetken aikaa lifestyle-blogia viiden kaverini kanssa, mutta sen tarina ei kauaa kestänyt.

5. Vaikka ratsastus on oma lajini, olisi kiva koittaa joskus valjakkoajoa. Yksi unelmani itse asiassa on joskus aikuisena ostaa n. 130-140 cm korkea poni, jolle voisin kärryt ja ajaa kotona huvikseen. Ponit ovat niin suloisia, mutta en niillä voi enää ratsastaa kovin paljoa.


6. Edellisestä aasinsilta tähän kohtaan, eli viimeksi ja varmaankin viimeisen kerran ratsastin shettiksellä vuonna 2012. Silloin jo pienellä Kompa-shettiksellä jalat osuivat melkein maahan, joten se kerta taisi jäädä viimeiseksi. Ellei sitten jostain löydy hurjasti ylikokoista shettistä.

7. En muokkaa melkein koskaan blogini kuvia. Joskus kyllä jos kuvat ovat tummia tai muuten vain huonoja, mutta muuten en vain jaksa. Yksi syy on se etten osaa ja toinen, että en jaksa Gimpillä se on vain niin vaivalloista.

8. Kokeisiin lukemiseni ei ole mistään kaikista parhaasta päästä, sillä vaikka yritän joka kerta pakottaa itseni avaamaan sen kirjan montaa päivää ennen koetta, silti se jää aina viimeiseen iltaan. Ysillä pitää ehkä vähän panostaa, jos haluan tavoitteeni saavuttaa.

9. Sanoin aiemmin kilpailemisesta, joten nyt palataan vuoteen 2011. Ensimmäisiin kisoihini. Menin niissä Röllillä, rautiaalla ponilla ja hyppäsin 40 cm luokan. Sijoituin jopa neljänneksi vaikka luokassa oli valinnainen korkeus 40/60/80. Ensimmäiset koulukisani olivat samana vuonna Vertillä. Niissä olin jaetulla 1. sijalla.

10. Viime vuonna kesäloman alussa ostin ensimmäisen kamerani, joka on edelleen käytössä. Nimittäin Canon EOS 1200D. Ostin sen todistuksesta saamillani rahoilla ja se on ollut ehkä paras ostokseni tähän asti. 1200D oli hyvä ensimmäinen kamera, koska siinä on mahdollista kuvata mm urheiluasetuksella, jossa ei tarvitse säätää mitään itse. Nyt haaveilen Canonin 70D:stä, joka huomattavasti laadukkaampi ja vaikeakäyttöisempikin kuin tuo nykyinen.


2 kommenttia:

  1. Todella kivoja faktoja oot keksiny, kun nää ei ollu vaan sellasii "olen niinjaniin pitkä ja täytän niinjaniin monta vuotta", vaan nää oli oikeesti tällasia hyviä faktoja! :)

    VastaaPoista