perjantai 10. lokakuuta 2014

#6 Koulukiemuroita

Erimittaset jalkkarit :D
Moi! :)
Tänään oli taas vakioratsastustunti. Tällä kertaa ratsuna oli Nipa, jolla menin viimeksi kesällä. Nipasta voit lukea tarkemmin täältä.
    Aluksi mentiin kahta neliötä alkuverkassa ja Nipa ravasi tosi rennosti, etikä ollut yhtään kiiruinen mitä yleensä. Laukattiin pääty-ympyryröillä vähän ja varmaan aivan kamalan näköstä. Toi Nipan satula on ihan ihmeellinen. Vetaa jalat taakse ja lantion eteen. Se on vielä hirmulyhytkin tai tavallaan takakaari alkaa nousta tosi aikasin ja on tosi korkee. Suoraan sanottuna ihan hirvee satula. Mutta siis, Nipalla on oikeesti aivan ihana laukka, missä ei pompi yhtään ja se on tosi keinuva. Mutta tolla satulalla pompin siis aivan järjettömästi.


Alettiin tekemään avotaivutusta, eli pitkänsivun alkuun voltti ja pitkä sivu avoa. Meni paremmin, kuin mitä odotin. Yleensä Nipa haseltää vaan alta pois kaikki koululiikkeet, mutta nyt se jopa jaksoi taipua. Vasemmalle meinasi aluksi kaula taipua liikaa, mutta kyllä sekin saatiin korjattua.
Ollaan Nipan kanssa tuplavinoja oikeelle mikä ei kyllä yhtään helpottanut mitään.
     Äiti on ottanut kuvat ja ne onnistuneet olikin sitten tässä. Muut oli heilahtaneita. oikeastaan kuvia oli yhteensä ehkä 7 joten ei mikään ihme, että näin vähän onnistunieta oli...
     Lopuksi laukattiin vielä keskiympyrällä niin, että joka kierroksella tuli aina n. viiden askeleen ravipätkä. Vaikka Nipa menee aika lujaa yleensä, niin se on silti hallittavissa ja siirtymiset sujui aika hyvin.


Hyi kamala kun mun jalat heiluu tossa alussa. No ehkä se menee osaksi satulan piikkiin.
Mennään tosiaan sinne Horse Showhun sunnuntaina ja sieltä kuvaan varmaan jonkinnäköistä mydaytä tai videopostausta. Syyslomalla koitan keksiä jotain kivaa postaussarja ideaa ja tehdä muutaman postauksen.

 ~jossu

Mitä te aiotte tehdä syyslomalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti