Hevoset


Calvados "Kaapo"Rotu: Puoliverinen
Sukupuoli: ruuna
Säkä: noin 170 cm
Väri: tummanrautias
Syntynyt: 2010
Asuu Ratsastuskoulu Cavallossa.

Lempihevoseni, jolla ratsastan usein


Kaapo on aika tuore tuttavuus, mutta siitä on tullut lyhyessä ajassa lempihevoseni. Karsinassa Kaapo on iästään huolimatta kiltti ja tottelevainen.

Ruunalla on isot askellajit ja se hyppää kivasti. Tiukat kaarrokset tuottavat hiukan ongelmia, mutta kyllä niistäkin selvitään.

Postaukset Kaaposta
Serin Veka "Veikka"

Rotu: suomenhevonen
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 155 cm
Väri: punarautias
Syntynyt: 2004
Asuu Ratsastuskoulu Cavallossa.

Veikasta on tullut enemmän tai vähemmän vakiohevoseni


Veikka on aika pieni suomenhevonen, jolla aloin vuoden vaihteen jälkeen menemään enemmän. Se on juuri sopiva tähän vaiheeseen taitotasooni nähden. Koulua menee mukavasti, vaikka laukka onkin vähän vaikeaa saada kunnolla pyörimään. Myös esteitä Veikka hyppää hyvin. Katsotaan mihin asti me yhdessä päsätäänkään.Fandango "Panda"


Rotu: westfalenilainen puoliverinen
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 168 cm
Syntynyt: 1995
Väri: ruunikko, läsi
Asuu Ratsastuskoulu Cavallossa

Yksi lempihevosistani varsinkin esteillä.


Panda on todella kapea hevonen ja siksi sen kylkiä on vaikea löytää välillä. Muuten se on alussa vähän laiska, mutta sen saa helposti herätettyä, jonka jälkeen Panda menee kivasti. Esteillä mukava, mutta tuijottelee maneesissa ja kentälläkin  turhia juttuja. Karsinassa vähän hapan ja yrittää näykkiä, mutta muuten tosi kiva.
       Nipa ja Panda ovat ylimpiä ystävyksiä ja kulevat aina laitumella peräkkäin. Jos toinen menee sisälle, ei kauaa kestä, kun ulos jäänyt hirnuu toisen perään.

Postaukset Pandasta


† Faraonas "Fabe"

Rotu: puoliverinen
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 168 cm
Syntynyt: 1999 - 11.9.2015
Väri: punaruunikko, tähtipiirto
Asuu Ratsastuskoulu Cavallossa.

Fabe on lempihevoseni ja menen sillä lähes aina kisoissa ja tunneillakin aina tilaisuuden tullen.

Fabe on aika iso ja muhkea hevonen. Itse kun olen niin pitkä, Fabe on juuri sopivan kokoinen. Karsinassa ruuna on kiltti ja todella hellyyttävä. Joskus kun putsaan kavioita tai harjaan jalkoja, Fabe saattaa katsella vieressä kiinnostuneena, "Mitä sä oikeen teet?".
     Maneesissa Fabe tuijottelee päätyjä ja varsinkin jos oven alta talvella pilkottaa lunta. Joskus vähän laiska, mutta esteillä syttyy, eikä paljon tarvitse käskeä. Ihana hevonen, joka ei kieltele tai tee mitään tyhmää. 
Keväällä 2015 olin Fabella tuntiratsastajien mestaruuksissa, joissa kouluosuudella 10. sija ja esteillä 17. oman unohduksen takia.

† Nienjo "Nipa"

Rotu: puoliverinen
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 165 cm
Syntynyt: 1995 - 11.9.2015
Väri: ruunikko, tähti
Asuu Ratsastuskoulu Cavallossa.

Hevonen, joka opetti minulle paljon ja oli vuosia suosikkini

Nipa on yksi iso koiranpentu, se tulee karsinan ovelle vastaan ja työntää pään syliin, Harjaamisessa kestää aina kauemman, koska pitäähän sitä aina vähän väliä rapsuttaa.
      Nipa rakastaa esteitä ja on aina innokkaasti menossa jokaiselle esteelle, se hyppää mistä vain ja mitä vain. Se taitaa myös kouluratsastuksen salat ja sillä on isot, mukavat askellajit. Nipalla olen kisannut lukuisia kisoja ja yleensä lähdin ruusukkeen kanssa kotiin.
       Nipa ja Panda ovat ylimpiä ystävyksiä ja kulevat aina laitumella peräkkäin. Jos toinen menee sisälle, ei kauaa kestä, kun ulos jäänyt hirnuu toisen perään.

Postaukset Nipasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti