keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kuvauskalenterisuunnitelmia keväälle 2016

Kamala yhdyssanahirviö heti otsikkoon. No ei anneta sen haitata, vaan mennään suoraa tuohon otsikon ilmoittamaan aiheeseen. Nyt on jäänyt kuvaaminen vähän vähemmälle hallikauden takia ja muutenkin joka viikonloppu tuntuu olevan jotain menoa. Katselen aika usein, että millaisia kisoja on tulossa, mutta harvemmin kuitenkaan pääsen niihin lähtemään. Jos nyt tänä kesänä pääsisi vähän enemmänkin. Tähän postaukseen listasin parit kisat tämän kevään ja muutaman kesänkin aikana, mihin voisi lähteä. Muitakin oli tietysti, mutta tässä listassa on kaikista kiinnostavimmat ja lähimpänä olevat kisat.

2.4 Hevosmessut
Lauantaina olen messuille menossa ja sieltä varmasti tulee paljon kuvia räpsittyä. Katsotaan jos jonkinlaista koostevideoitakin saisin väsäiltyä.
10.4 EPUR 2-taso Esteratsastus
10.4 AR 1-taso Kouluratsastus
12.4 JARA 1-taso Kouluratsastus
24.4 SuMaRa 1 ja 2-taso Matkaratsastus
Olisi kiva kuvata välillä vähän muitakin lajeja kuin esteitä ja koulua, joten löysin Kipasta Lapualla järjestettävän matkaratsastuskilpailun. Lajina se on aika erilainen kuvattava ja pitäisi varmaan ottaa vähän selvää etukäteen, mutta tänne olisi kiva päästä.
1.5 EPUR 1-taso Kouluratsastus
5.5 LaRat 1-taso Tuntiratsastjien mestaruudet
En tiedä vielä, kuinka meidän tallilta lähdetää tänä vuonna tuntsareihin, mutta vähintääkin kuvaamaan olen menossa!
7.5 KuRat 1-taso Esteratsastus
22.5 EMAC Ratsastusjousiammunta
Toinen uusi laji on ratsastusjousiammunta. Näin viime kesänä Tuulian galleriassa kuvia kisoista ja siitä lähtien olen seuraillut EMAC:in sivuja kytäten seuraavia kisoja.
11.6 EMAC Ratsumiekkailuturnaus
Myös ratsumiekkailuturnaus löytyi samoilta sivuilta ja sekin kuulostaa ylös merkkaamisen arvoiselta.
18.6 LaRat 2-taso Esteratsastus
27.8 EMAC Ratsastusjousiammunnan SM-kilpailut
19-28.8 EPUR Miljoona hevonen
Miljoona hevosessa olen ollut jo kahtena vuotena, mutta tänä vuonna kilpailut järjestetään kahtena viikonloppuna ja väliin jäävällä viikolla on esteratsastusklinikoita. Jompana kumpana, jos ei molempina viikonloppuina olen ehdottomasti menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti