maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Olen nyt osittain tietoisesti pitänyt vähän taukoa blogin kirjoittamisesta. Ei huvittanut kirjoittaa ja tuntui, että uudetkin ratsastuskuvat ovat tismalleen samanlaisia kuin edellisetkin. Nyt kun on tullut lomailtua ja olla vain tekemättä mitään, kirjoitusinto on pikkuhiljaa palailemassa. Nyt kun tunnit vielä alkavat alan varmaankin tekemään postauksia. En ehkä kovin usein, mutta silloin kun siltä tuntuu.

Edellisen ja tämän postauksen välissäkin on ehtinyt jo tapahtua kaikenlaista. Tipuin kisoissa, tuloksena aivotärähdys ja uuden kypärän osto. Päätettiin sitten ostaa Charles Owen, koska se on todella laadukas ja turvallinen kypärä ja uusien kypäräsäädösten mukainen, jotka käsittääkseni tulivat tänä vuonna. Kypärä on malliltaan Ayr8.
        Seuraavan kerran menin selkään viikon päästä ja se sattui olemaan kisaverkka. Tunnustan, että ensimmäistä kertaa jännitin hevosen selkään kiipeämistä. Olin yksin verkassa koko kisojen viimeisenä ja sain ottaa muutaman hypyn, koska Kaapo oli jo mennyt monta rataa. Hypätessäni verkkahyppyjä sain varmuuden takaisin ja radalla vain hymyilin. Perusradalta tuli pudotus, mutta olen silti tyytyväinen. Halutessasi voit katsoa ratavideon täältä.

Ennen lomaa oli vielä estetunti, jonka menin Veikalla, tallin uudella suokilla. Veikka oli ihan hauska tapaus, vaikka en itse osannutkaan välillä yhtään. Tein tunnista videon, jonka näkee täältä.
        Kaksi päivää ennen joulua sain todistuksen käteen ja suoraa koulusta lähdin tallille joulumaastoon, vaikka lunta ei ollutkaan. Menin maaston Pollella, joka oli innoissaan ja heitti pienen pukinkin yhden laukkapätkän aikana ja meinasi kiilta Tupsun ohitse. Takaisin tullessamme olin päästä varpaisiin kurassa. Yritin putsasta saappaita takaisin mustiksi ennen illallla olevaa valmennusta, mutta onnistuin vain levittämään kuran ja valkka mentiinkin sitten enemmän harmailla kuin mustilla saappailla. Valmennus meni hyvin, mutta siitä ei ole materiaalia. Varsinkin laukoissa Kaapo oli tosi hieno. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella.

Nyt päästäänkin vihdoin postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli videoon vuodesta 2015. En tehnyt mitään hienoa videota, kokosin vain pätkiä viime vuodelta. Videosta tuli vähän pitkä, mutta en osannut karsia mitään poiskaan. Toivottavasti joku jaksaa katsoa sen kokonaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti